Finanszírozási stratégia

Napjainkban különösen fontos, hogy a vállalatok a hozzájuk legjobban illeszkedő finanszírozási megoldásokhoz férhessenek hozzá legyen szó egyszerű banki, vagy összetettebb tőkepiaci termékekről. Szakértőink segítenek vállalkozásának azonosítani a cég méretéhez és igényeihez illeszkedő finanszírozási források körét és támogatjuk ügyfeleinket a forrásbevonás teljeskörű lebonyolításában is.

A hazai és nemzetközi bank- és tőkepiacokhoz egyaránt hozzáféréssel rendelkezünk biztosítva, hogy a legmegfelelőbb finanszírozási megoldást tudjuk kínálni vállalatának legyen szó akár általános vállalati célok, akár akvizíciós növekedés finanszírozásáról.

Kérdezze szakértőinket:

Bakonyi-Kiss Dániel

Bakonyi-Kiss Dániel

Szenior tranzakciós tanácsadó

daniel.bakonyi-kiss@equilor.hu
linkedin

Saly Zoltán

Saly Zoltán

Corporate Finance elemző

zoltan.saly@equilor.hu
linkedin

Az Equilor Csoport más szolgáltatása érdekli?

Ismerje meg a több mint 30 éves Equilor többi szolgáltatását is.

Az Equilornál segítünk mindenkinek személyes döntést hozni: valódi partnerként, folyamatos egyeztetések révén segítjük ügyfeleinket abban, hogy igényeiknek megfelelő megtakarítási formát választhassanak. Tanácsadóink naprakész és konkrét segítséget nyújtanak az egyik legfelkészültebb elemző csapat támogatásával. Az Equilor minden munkatársa azért dolgozik, hogy a ránk bízott megtakarításokat a tőlünk elvárható legnagyobb gondossággal kezeljük és megbízhatóan gyarapítsuk.

Értékteremtés, bizalom és felelősség.

Ezek az alapelveink, amelyek segítségével ügyfeleink megtakarításait immár több mint három évtizede gyarapítjuk.

 

Tovább az Equilor honlapjára