Tőkepiaci megoldások

Az Equilor Corporate Finance az Equilor Csoport részeként exkluzív hozzáféréssel rendelkezik a régiós tőkepiacokhoz. Az Equilor Befektetési Zrt. teljes jogú tagja a Budapesti,Varsói és Prágai Értéktőzsdének.

Az elmúlt években tőkepiaci tranzakciók széles körét bonyolítottuk le: részvény-és kötvénykibocsátásokban, nyilvános vételi ajánlatok lebonyolításában és tőzsdei bevezetésekben vettünk részt. Csapatunk egyedülálló tapasztalattal rendelkezik a tőkepiacon keresztüli finanszírozás megszervezésében, széleskörű befektetői hálózatunknak köszönhetően pedig a finanszírozói kör megszervezése sem jelent akadályt.

Kérdezze szakértőinket:

Bakonyi-Kiss Dániel

Bakonyi-Kiss Dániel

Szenior tranzakciós tanácsadó

daniel.bakonyi-kiss@equilor.hu
linkedin

Az Equilor Csoport más szolgáltatása érdekli?

Ismerje meg a több mint 30 éves Equilor többi szolgáltatását is.

Az Equilornál segítünk mindenkinek személyes döntést hozni: valódi partnerként, folyamatos egyeztetések révén segítjük ügyfeleinket abban, hogy igényeiknek megfelelő megtakarítási formát választhassanak. Tanácsadóink naprakész és konkrét segítséget nyújtanak az egyik legfelkészültebb elemző csapat támogatásával. Az Equilor minden munkatársa azért dolgozik, hogy a ránk bízott megtakarításokat a tőlünk elvárható legnagyobb gondossággal kezeljük és megbízhatóan gyarapítsuk.

Értékteremtés, bizalom és felelősség.

Ezek az alapelveink, amelyek segítségével ügyfeleink megtakarításait immár több mint három évtizede gyarapítjuk.

 

Tovább az Equilor honlapjára