Üzleti tervezés és vállalatértékelés

Legyen szó a jövő tervezéséről, finanszírozás vagy befektető bevonásáról, a hosszú távú sikeres működéshez elengedhetetlen, hogy a vállalat megalapozott, reális üzleti tervvel rendelkezzen. A megfelelően összeállított üzleti terv nemcsak a jövő megtervezését és az elért eredmények monitorozását segíti, hanem segítségével reális kép kapható a társaság aktuális értékéről.

Elemzőink széleskörű tudással és gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek a hazai és nemzetközi piac- és vállalatelemzések terén, a feltárt eredményekre bátran alapozhatja üzleti döntését.

Kérdezze szakértőinket:

Juhász András

Juhász András

Szenior Corporate Finance elemző

andras.juhasz@equilor.hu
linkedin

Saly Zoltán

Saly Zoltán

Corporate Finance elemző

zoltan.saly@equilor.hu
linkedin

Az Equilor Csoport más szolgáltatása érdekli?

Ismerje meg a több mint 30 éves Equilor többi szolgáltatását is.

Az Equilornál segítünk mindenkinek személyes döntést hozni: valódi partnerként, folyamatos egyeztetések révén segítjük ügyfeleinket abban, hogy igényeiknek megfelelő megtakarítási formát választhassanak. Tanácsadóink naprakész és konkrét segítséget nyújtanak az egyik legfelkészültebb elemző csapat támogatásával. Az Equilor minden munkatársa azért dolgozik, hogy a ránk bízott megtakarításokat a tőlünk elvárható legnagyobb gondossággal kezeljük és megbízhatóan gyarapítsuk.

Értékteremtés, bizalom és felelősség.

Ezek az alapelveink, amelyek segítségével ügyfeleink megtakarításait immár több mint három évtizede gyarapítjuk.

 

Tovább az Equilor honlapjára